تبلیغات
بانوی ایرانی - طرز تهیه پیتزای ایتالیایی
ipod

http://upload7.ir/imgs/2014-02/99332872577660809622.gif

------------------

عکس های جدید ااناز شاکردوست در سال 92 خردادماه

 ●●●●● برای دیدن عکس ها آنها را انتخاب و یا اینجا کلیک کنید ●●●●●

بازدید : مرتبه
تاریخ : دوشنبه 25 بهمن 1389


 مواد لازم برای خمیر:

 


آب

نیم لیتر

آرد سفید

1 کیلو

مایه‌ی خمیر

3 تا 5 گرم

نمک

10 تا 15 گرم

 

 

 

مواد لازم برای سس:

 


کنسرو گوجه فرنگی

یک قوطی یا به همان مقدار گوجه تازه

پیاز

یک عدد

سیر

دو پر

 

 

 

مواد لازم برای روی پیتزا:

 



پنیر پیتزا موزارلا

به مقدار لازم

قارچ

به مقدار لازم

ژامبون

به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه

در این روش مدت تهیه خمیر بسیار طولانی تر می‌شود دلیل این کار مصرف کمتر مایه خمیر است. در این روش برای تهیه خمیر آب را تا 30 درجه گرم کنید و مایه خمیر را در آن حل کنید، نمک بزنید، ماشین همزن را به کار بیندازید و با افزودن کم کم آرد به آن هم بزنید تا خمیر آماده شود. در این کار عجله نکنید بگذارید خمیر خوب هم بخورد و خوب ورز داده شود پس از آماده شدن خمیر روی آنرا با پلاستیک بپوشانید و آنرا تا پنج شش ساعت به حال خود رها کنید. زمانی خمیر آماده است که حجم آن دوبرابر شده باشد.

 

وقتی خمیر آماده شد روی میز آشپزخانه مقداری آرد بریزید و خمیر را روی آن برگردانید، آنرا به هفت قسمت مساوی تقسیم کنید و با آنها گلوله‌هایی درست کنید،مقداری آرد روی میز بریزید و چانه‌های خمیر را روی آرد روی میز بچینید. روی آنها را با پلاستیک بپوشانید و برای 15 تا 20 دقیقه به حال خود رها کنید. در این مدت وقت دارید مواد دیگر روی پیتزا را آماده کنید.

 

برای تهیه سوس یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی یا به همان مقدار گوجه تازه پوست کنده را با ماشین هم زن آشپزخانه خوب خورد کنید تا به صورت مایع درآید. نمک و فلفل بزنید. یک پیاز و دو پر سیر را هم پوست بکنید و در ماشین آشپزخانه خوب خورد کنید. مقدار روغن در ماهی تابه بریزید و اول کمی پیاز و سیر را در آن سرخ کنید نیازی نیست پیاز داغ بگیرید یعنی نیازی نیست پیاز زیاد سرخ بشود همین که دو سه دقیقه روی آتش ملایم قرار بگیرد کافی است.

 

بعد از آن گوجه‌های خورد شده را در آن بریزید مقدار یک قاشق سوپخوری اویشن بیفزاید، اگر ریحان هم در اختیار دارید مقداری هم ریحان تازه خورد شده به آن بیفزاید و آنرا روی آتش ملایم قرار بدهید بگذارید مایع از حالت مایع در آید و سوس سفت شود البته نه به آن اندازه که زیاد سفت شود. سوس را می‌توانید به سلیقه خود به روش‌های دیگر هم درست کنید این فقط یک نمونه آن بود.

 

برای مخلفات روی پیتزا هم بستگی به نوع پیتزایی که می‌خواهید درست کنید مواد آنرا آماده کنید. یک نوع آنرا برای نمونه توضیح می‌دهم.

 

مقدرای قارچ را بشویید و آنها را به صورتی ورق ورق کنید که ضخامت آن از سه میلیمتر بیشتر نشود. مقداری ژامبون را هم خورد کنید

 

برای آماده کردن پیتزا اول خمیر را بوسیله دست روی میز کمی پهن کنید سپس آنرا از روی میز بردارید و بوسیله دست پهن کنید هرچه این نان نازک تر شود نتیجه بهتر می‌شود، معمولا من آنرا تا دو میلیمتر نازک می‌کنم. برای خمیرچانه‌های توضیح داده شده قطر خمیر پیتزای آماده شده معمولا 25 تا 30 سانتیمتر باید بشود.

 

پس از آماده شدن خمیر اول مقداری از سوس را روی آن بریزید و با ته قاشق روی آن پخش کنید و همه سطح آنرا بپوشانید. سپس پنیر پیتزا را که رنده کرده‌اید روی خمیر بریزید و روی پنیر هم مقداری قارچ و ژامبون بریزید. معمولا دوتا دوتا آماده میکنند و می‌گذارند قبل از در فر قرار دادن کمی بمانند بعد آنها را توی فر می‌گذارنذ. فر باید بسیار گرم باشد .

 

معمولا 270 درجه به بالا بستگی دارد به فر شما تا چند درجه قابل گرم کردن باشد. . پیتزا را روی سینی فر قرار بدهید و داخل فر بگذارید.

 

برای پختن پیتزا‌ها آنها را در کف فر قرار بدهید چون مهمترین قسمت پیتزا خمیر آن است که باید خوب پخته شود. وقتی نان پیتزا برشته شد پیتزا آماده است.اگر دقت کرده باشید پیتزاهایی که بوسیله آشپزهای ایتالیایی درست می‌شود حتی قسمتی از کناره‌های خمیر پیتزا سوخته است. پس دقت کنید خمیر پیتزای شما خوب برشته شده باشد

 

نکته:پنیر پیتزا موزارلا (Mozarella)، یا هر نوع پنیر پیتزا که دوست دارید



http://up.vatandownload.com/images/mw39lcs0bpedznp74y.gif


طبقه بندی: انواع پیتزا ،  غذاهای فست فود، 
برچسب ها: طرز تهیه پیتزای ایتالیایی amoozeshe pitza amozesh ashpazi amozesh ashpazi irani ashpazi ashpazi irani hamechie.com pitza pizaa آشپز آشپز آنلاین آشپز ایرانی آشپزی آشپزی آسان آشپزی ایرانی آشپزی اینترنتی آشپزی با مایکروفر و ماکروویو آشپزی جدید آشپزی رزا آشپزی رزا منتظمی آشپزی سنتی آشپزی فرنگی آشپزی لازانیا آشپزی مدرن آشپزی2010 آمورزش آموزش آشپزی آموزش آشپزی ایرانی آموزش آشپزی برای مبتدی آموزش آشپزی غذاهای ایرانی آموزش آشپزی نوین آموزش انواع غذاها آموزش انواع پیتزا آموزش رایگان آشپزی آموزش رایگان انواع پیتزا آموزش غذاهای جدید ایرانی آموزش غذاهای سنتی آموزش غذاهای فرنگی آموزش مجانی آشپزی آموزش نحوه پخت انواع غذا آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی آموزش پخت انواع غذاهای خوشمزه آموزش پخت غذا آموزش پخت غذاهای ایرانی آموزش پخت غذای ایرانی آموزش پختن پیتزای ایتالیایی اشپزی اشپزی ساناز مینایی اموزش اشپزی اموزش اشپزی مدرن انواع خورش انواع غذا انواع غذاهای خوشمزه انواع غذاهای سبزیجات انواع غذای ایرانی انواع غذای محلی انواع پیتزا بزرگترین سایت آشپزی بزرگترین سایت آشپزی ایران به روزترین سایت آشپزی تزئین پیتزا تزیین پیتزای ایتالیایی دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی دستور تهیه خورشت دستور تهیه خورشت ایرانی دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه دستور پخت غذا دستور پخت غذاهای ایرانی دستور پختن پیتزای ایتالیایی روش تهیه پیتزای ایتالیایی روش تهیه انواع پیتزا روش پختن پیتزای ایتالیایی سایت آشپزی سایت آموزش آشپزی سایت انواع غذای ایرانی سایت غذای ایرانی سس پیتزا طرز تهیه طرز تهیه انواع خورش طرز تهیه انواع خورشت طرز تهیه خورشت طرز تهیه غذا طرز تهیه غذاهای ایرانی طرز تهیه پیتزای ایتالیایی طرز تهیه پیتزای ایتالیایی طرز پختن پیتزای ایتالیایی عکس از پیتزای ایتالیایی عکس پیتزای ایتالیایی غذاهای ایرانی غذاهای سنتی غذایی خوشمزه مواد لازم برای پیتزای ایتالیایی نحوه درست کردن پیتزای ایتالیایی پنیر پیتزا پیتزا پیتزای ایتالیایی پیتزای ایتالیایی خوشمزه و راحت پیتزای ایتالیایی چگونه درست می شود؟ پیتزای خوشمزه کامل ترین سایت آشپزی،

ارسال توسط الهام مهرآرا
آرشیو مطالب
پیوند های روزانه
امکانات جانبی