تبلیغات
بانوی ایرانی - طرز تهیه مرصع پلو + تزیین مرصع پلو
http://upload7.ir/imgs/2014-02/99332872577660809622.gif

------------------

عکس های کشف حجاب و بی بندوباری تهران

 ●●●●● برای دیدن عکس ها آنها را انتخاب و یا اینجا کلیک کنید ●●●●●

بازدید : مرتبه
تاریخ : یکشنبه 24 بهمن 1389
مرصع پلو

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS5I_TZT48PHGpMvEcCEsvk_0fueHbjEmWUcaWAuEh-_04qnS3B&t=1

تزیین مرصع پلو

مواد لازم :

برنج :  ۵ پیمانه ی پلوپز
ران و سینه مرغ :  ۵ /۱كیلو
خلال هویج :  ۱۰۰گرم
زرشك :  ۱۰۰ گرم
كشمش ریز پلویی :   ۱۰۰ گرم
پیاز :   ۱۰۰ گرم
خلال بادام :  ۱۰۰گرم
خلال پسته :  ۱۰۰ گرم
پوست نارنج یا پرتغال :   ۱۰۰ گرم بدون پوست سفید
زعفران دم كرده :   ۵ تا ۶ قاشق سوپ خوری غلیظ
روغن و كره :  به مقدار لازم


طرز تهیه :

این غذای خوشمزه و زیبا ممكن است كه زحمت بیشتری از سایر پخت برنج های دیگر داشته باشد، اما در مجالس و میهمانی های خاص وجود یك دیس مرصع پلو روی میز، حتما زیبایی سفره شما را چند برابر می كند.
ابتدا پوست نارنج یا پرتغال را به صورت ۴قاچ می بریم و با دقت پوست سفید رنگ را از پوست نارنجی رنگ جدا می كنیم و بعد با یك چاقوی تیز ۸ عدد پوست نارنجی را به صورت خلال باریك به اندازه ی چوب كبریت از قسمت عرض آنها، می بریم.
خلال ها را در آب می شوییم و در كاسه ای آب سرد ۲۴ ساعت خیس می كنیم. دقت داشته باشید كه طی این مدت ۳ تا ۴ مرتبه آب آن را باید عوض كرد. سپس ۲ پیمانه آب را با یك پیمانه شكر مخلوط می كنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب جوش بیاید و شكر در آن حل شود. بعد خلال ها را در صافی می ریزیم و برای 1 دقیقه زیر آب سرد قرار می دهیم. بعد از خشك كردن آنها را به یكباره در شهد می ریزیم تا آنها نرم بشوند. خلال ها را كه كمی شیرین و نرم شدند در شیشه ای می ریزیم تا آماده باشد.
هویج را هم به اندازه چوب كبریت خلال می كنیم و بدون آنكه آن را در آب خیس كنیم، به همین شیوه طبخ می كنیم تا كمی شیرین و نرم شود. زرشك را به مدت ۱ دقیقه خیس می كنیم و در صافی می ریزیم و آن را قدری زیر آب سرد نگاه می داریم و بعد روی دستمال می ریزیم تا كاملا خشك شود. روغن را گرم می كنیم، زرشك را درون آن می ریزیم و با حرارت ملایم آن را در حدی كه پف كند، تفت می دهیم. كشمش را هم مانند زرشك عمل می آوریم. پیاز را به صورت خلال می بریم و روی یك دستمال می ریزیم و آن را جلوی پنكه یا كولر قرار می دهیم تا آب آن خشك شود، پیاز را درون روغن طلایی سرخ می كنیم. ۱۵ دقیقه قبل از كشیدن چلو، خلال بادام و پسته را جداگانه در ظرف آب سرد خیس می كنیم و بعد از صافی رد می كنیم. آنها را روی دستمال تمیزی می ریزیم تا قدری خشك بشوند.
سپس پوست مرغ را جدا و از وسط به دو نیم می كنیم و می شوییم. ۲ عدد پیاز را به صورت خلال های درشت خرد می كنیم و آنها را با ۱قاشق غذاخوری روغن كمی تفت می دهیم. حال مرغ ها را هم اضافه می كنیم و هر دو طرف آنها را كمی تفت می دهیم، نمك ، زعفران دم كرده، ادویه ی سبزیجات یا ادویه ی مرغ را می افزاییم و درب آن را می گذاریم. حرارت را به ۱ درجه ی سانتی گراد(اولین درجه كم) می رسانیم و مرغ را آرام و بدون آنكه آب اضافه كنیم، با بخار و آب پیاز در حدی كه له نشود می پزیم. بعد از پخته شدن تمام گوشت ها را از استخوان جدا می كنیم، كمی زعفران دم كرده، روی گوشت می ریزیم و بعد با كمی كره ی آب شده آن را تفت می دهیم تا براق و خوشبو شود.

برنج را كه از چند ساعت پیش خیس كرده بودیم، به صورت چلو می پزیم.
پیشنهاد می شود قبل از شروع میهمانی خلال ها را از صافی رد كنید و كنار دیس فلزی قرار دهید. با كمی فاصله خلال هویج را از صافی رد می كنیم و بعد پیاز و بعد كشمش و زرشك را به صورت ردیفی می ریزیم، مابین آنها تكه های فویل آلومینیومی قرار می دهیم تا با یكدیگر مخلوط نشوند. بعد یك فویل آلومینیومی روی سطح كامل دیس می كشیم تا آماده باشد و قبل از آنكه برنج را بكشیم، دیس را ۲دقیقه در فر قرار می دهیم تا همه یك جا گرم شوند.
باید توجه كرد زمانی كه می خواهیم دیس مرصع پلو را آماده كنیم، سرعت عمل داشته باشیم كه غذا سرد نشود. به اندازه ی ۳كفگیر از روی چلو می كشیم و بعد با زعفران دم كرده مخلوط می كنیم. دیس مناسب نسبتا بزرگی را كه بهتر است پایه دار باشد، آماده می كنیم. حدود سه چهارم از چلو را در درون آن می كشیم و بعد تكه های مرغ را كه در فر گرم مانده است، قرار می دهیم و یك چهارم برنج را روی مرغ به صورت مخروطی می كشیم. (می توانیم مرغ رو در ظرف جداگانه سرو كنیم یا ریش ریش كرده با مواد تزیین مخلوط كنیم و داخل برنج بریزیم. و یا قطعات مرغ رو به صورت درشت لابلای برنج بگذاریم و سپس روی برنج رو تزیین كنیم.)


به ترتیب رنگ آمیزی مواد را روی برنج تزیین میكنیم . میتوان یك نوار از برنج زعفرانی را بریزید و بعد خلال پسته، هویج، برنج زعفرانی، پیاز داغ، خلال بادام، برنج زعفرانی، زرشك، خلال نارنج، برنج زعفرانی، كشمش و برنج زعفرانی را كنار هم خیلی منظم كه با هم مخلوط نشوند قرار می دهیم. اگر دیس هنوز جای خالی داشت ، مواد را از سر تكرار می كنیم. كمی كره و روغن را گرم می كنیم و بعد روی برنج در حدی كه مرصع پلو خیلی چرب نشود، می ریزیم.

نكات تغذیه ای:
این غذا، لذیذ و دارای رنگ و طعم متنوعی است. در این پلو، از مواد گیاهی مثل هویج، بادام، كشمش استفاده شده است. بادام و كشمش منابع خوب كلسیم هستند كه برای تقویت استخوانها مفید می باشند. همچنین بادام و پسته سرشاراز منیزیم بوده كه باعث پیشگیری از بیمارهای قلبی – عروقی می شوند. هویج پخته شده هم حاوی آنتی اكسیدان های زیادی است كه می تواند از وقوع سرطان ها و بیماریهای قلبی- عروقی پیشگیری كند.
این غذا در كل حاوی ۴۴۱۳ كالری انرژی است.





http://up.vatandownload.com/images/mw39lcs0bpedznp74y.gif


طبقه بندی: انواع پلو، 
برچسب ها: esh ashpazi amozesh ashpazi irani ashpazi ashpazi irani berenj dise polo hamechie.com polo poloo tazin polo tazine berenj tazine polo آشپز آشپز آنلاین آشپز ایرانی آشپزی آشپزی آسان آشپزی ایرانی آشپزی اینترنتی آشپزی با مایکروفر و ماکروویو آشپزی جدید آشپزی رزا آشپزی رزا منتظمی آشپزی سنتی آشپزی فرنگی آشپزی مدرن آشپزی2010 آشپزی پلو مرصع پلو مرصع پلو خوشمزه و راحت مرصع پلو چگونه درست می شود؟ آمورزش آموزش آشپزی آموزش آشپزی ایرانی آموزش آشپزی برای مبتدی آموزش آشپزی غذاهای ایرانی آموزش آشپزی نوین آموزش انواع غذاها آموزش رایگان آشپزی آموزش غذاهای جدید ایرانی آموزش غذاهای سنتی آموزش غذاهای فرنگی آموزش مجانی آشپزی آموزش نحوه پخت انواع غذا آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی آموزش پخت انواع غذاهای خوشمزه آموزش پخت غذا آموزش پخت غذاهای ایرانی آموزش پخت غذای ایرانی آموزش پختن مرصع پلو اشپزی اشپزی ساناز مینایی اموزش اشپزی اموزش اشپزی مدرن انواع تزئین پلو انواع تزئین پلو/ روش تزئین کردن پلو/ عکس های زیبا از تزئین کردن پلو 2010 انواع غذاهای خوشمزه انواع غذای ایرانی انواع پلو انواع پلو و چلو بزرگترین سایت آشپزی بزرگترین سایت آشپزی ایران به روزترین سایت آشپزی تزئین مرصع پلو تزئین انواع پلو و چلو تزئین برنج تزئین ساده پلو تزئین غذا تزئین پلو تزئین پلو ساده تزئینات زیبا تزئینات زیبای پلو تزئینات زیبای پلو 2010 تزئینات غذا تزیین مرصع پلو تزیین برنج تزیین میزغذا تزیین پلو دستور آشپزی و تزیین غذا دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه ایرانی دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه دستور پخت غذا دستور پخت غذاهای ایرانی دستور پختن مرصع پلو دیس پلو روش تزئین کردن پلو روش تزئین کردن پلو/ تزیین دیس پلو/ تزئینات زیبای پلو/ تزئین برنج روش تهیه مرصع پلو روش پخت انواع پلو روش پختن مرصع پلو زیباترین تزئینات برنج زیباترین تزئینات پلو زیین دیس پلو سایت آشپزی سایت آموزش آشپزی سایت انواع غذای ایرانی سایت غذای ایرانی سایت تزئین سایت تزئینات طرز تهیه مرصع پلو طرز تهیه غذا طرز تهیه غذاهای ایرانی طرز تهیه انواع پلو طرز پختن مرصع پلو عکس مرصع پلو عکس از مرصع پلو عکس تزئین انواع پلو عکس تزئین پلو عکس های زیبا از تزئین کردن پلو 2010 عکس و تزئین انواع پلو عکس و تزئین پلو عکسهای زیبا از تزیین دیس پلو غذاهای ایرانی غذاهای سنتی غذایی خوشمزه مواد لازم برای مرصع پلو نحوه درست کردن مرصع پلو نی نی سایتی های کدبانو پلو کامل ترین سایت آشپزی، طرز تهیه مرصع پلو + تزیین مرصع پلو،

ارسال توسط الهام مهرآرا
آرشیو مطالب
پیوند های روزانه
امکانات جانبی