تبلیغات
بانوی ایرانی - طرز تهیه فیله ماهی سالمون
ipod

http://upload7.ir/imgs/2014-02/99332872577660809622.gif

------------------

عکس های جدید ااناز شاکردوست در سال 92 خردادماه

 ●●●●● برای دیدن عکس ها آنها را انتخاب و یا اینجا کلیک کنید ●●●●●

بازدید : مرتبه
تاریخ : شنبه 7 اسفند 1389
http://www.rasekhoon.net/userfiles/Article/1389/10%20mehr/0001/180005.jpg

مواد لازم برای 4 نفر

 

فیله ماهی سالمون --------------------------- 1 عدد

لیموی تازه ------------------------------------- 2 عدد ( یا 1 نصف استكان آب لیمو )

زعفران دم كرده -------------------------------- یك قاشق سوپ خوری

نمك ، فلفل ------------------------------------ به مقدار لازم

روغن زیتون * ---------------------------------- به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه :


فیله كامل ماهی را به 4 قسمت تقسیم كنید و داخل یك دیس لبه دار بچینید .

در یك كاسه جداگانه ، آبلیمو ، زعفران و نمك و فلفل را مخلوط كنید ، هم بزنید تا كاملا یك دست شوند .

با یك قلموی تمیز ، از مخلوط آبلیمو و زعفران هر دو روی ماهی ها را پوشش دهید . و بعد باقیمانده مخلوط را روی ماهی ها بریزید .

روی دیس حاوی ماهی ها را با یك كیسه بپوشانید و بگذارید به مدت 1 الی 2 ساعت داخل یخچال بمانند تا كاملا مزه دار شوند .

 

بعد از این مدت ، در یك تابه چدنی ( در صورت در دسترس نبودن از تابه معمولی نچسب استفاده كنید) مقداری روغن زیتون بریزید و صبر كنید تا كمی داغ شود . بعد حرارت زیر تابه را ملایم كنید و ماهی ها را داخل تابه بچینید .

با حرارت نسبتا ملایم یك روی ماهی را كاملا سرخ كنید و بعد ماهی ها را برگردانید تا طرف دیگر آنها نیز سرخ شوند .

 

و بعد از سرخ شدن ، ماهی ها را در ظرف مناسب بكشید و سرو كنید .

هنگام سرو مقداری آب لیمو روی ماهی ها بچكانید

نكته :

 

میتوانید در همین مخلوط آبلیمو و زعفران ، مقداری میگوی پاك شده هم بخوابانید و بعد از یك الی دو ساعت سرخ كنید و هنگام كشیدن سبزی پلو ، میگو ها را لای پلو بكشید یا كنار آن بچینید و سرو كنید .

 استفاده از روغن زیتون به دلیل مقاومت پائین آن در برابر حرارت ، برای سرخ كردن ، معمولا توصیه نمیشود . بهتر است برای تضمین سلامت روغن هنگام سرخ كردن ، از روغن های مخصوص سرخ كردنی ( روغن هسته انگور ، كانولا و ... ) استفاده شود .

بعد از اینكه یك روی ماهی ها سرخ شد و ماهی ها را برگرداندید ، بهتر است هنگام سرخ كردن روی دیگر ماهی ها ، درب تابه را ببندید تا ماهی ها هنگام سرخ شدن ، كاملا مغز پخت شوند .

 

و یا بعد از مزه دار شدن ماهی ها ، آنها را روی كباب پز ، كباب كنید .




http://up.vatandownload.com/images/mw39lcs0bpedznp74y.gif


طبقه بندی: غذاهای دریایی، 
برچسب ها: طرز تهیه فیله ماهی سالمون،

ارسال توسط الهام مهرآرا
آرشیو مطالب
پیوند های روزانه
امکانات جانبی