تبلیغات
بانوی ایرانی - دستور پخت 2 غذای خوشمزه با گوشت بلدرچین
http://upload7.ir/imgs/2014-02/99332872577660809622.gif

------------------

عکس های کشف حجاب و بی بندوباری تهران

 ●●●●● برای دیدن عکس ها آنها را انتخاب و یا اینجا کلیک کنید ●●●●●

بازدید : مرتبه
تاریخ : شنبه 14 اسفند 1389

گوشت لذیذ بلدرچین


دستور طبخ بلدرچین
مواد لازم:



بلدرچین 1200 گرم
آب لیمو ترش 5/2 فنجان
پیاز خام خلال شده 3عدد
زغفران مقداری
روغن زیتون نصف فنجان
کرفس خورد شده مقداری
فلفل نمک مقداری


 بلدرچین را بعد از تمیز کردن با 2 تا 3 لیوان آب ، یکی دو عدد پیاز خرد کرده و یکی دو برگ ساق کرفس و چند ساق جعفری میگذاریم نیم پذ شود و آب آن به خودش برود و سسی از روغن زیتون با کره آب کرده و آب لیمو نمک فلفل را آماده میکنیم و بلدرچین را در سس میخوابانیم و بعد مثل کباب جوجه به سیخ میکشیم و روی حرارت ملایم کباب میکنیم.
باید زمان طبخ آن از جوجه طولانی تر و حرارت ملایم تر باشد و مرتب به آن سس کره با آب لیمو بدهید تا کاملا کباب پخته و برشته شود.


خورشت بلدرچین با سس پرتقال

- روغن مایع=50 گرم
- پیاز= یک عدد (100 گرم)
- بلدرچین= 4 عدد
- زردچوبه= نصف قاشق چایخوری
- چاشنی خورشت مگی= یک بسته
- آب= 250 میلی لیتر
- نمک= نصف قاشق چایخوری
- آب پرتقال= 250 میلی لیتر
- نشاسته ذرت= 2 قاشق غذاخوری
- شکر=100 گرم
- خلال پوست پرتقال =2 قاشق غذاخوری
- پرتقال= 2 عدد بزرگ

  1  روغن را حرارت داده و پیاز بسیار ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
2  بلدرچین را جداگانه پخته، به پیاز سرخ شده اضافه کرده و 5 دقیقه تفت دهید.
3  زردچوبه را اضافه کنید.
4  چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.
5  آب را افزوده و یک ساعت حرارت دهید.
6  خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
7  آب پرتقال و نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کرده و 10 دقیقه حرارت دهید و مرتب هم بزنید. شکر را اضافه کرده و هم زدن و حرارت دادن را ادامه دهید تا سس غلیظی حاصل شود. خلال پوست پرتقال را افزوده و 5 دقیقه حرارت دهید. سس آماده است.
8  سس را به مواد قبل اضافه کنید و 5 دقیقه حرارت دهید.
9  پرتقال ها را پوست کنده، برش دهید و بر روی بلدرچین ها قرار دهید.
10  2 دقیقه حرارت دهید، برش های پرتقال را سریعا خارج کنید و برای تزئین ظرف در اطراف بلدرچین ها استفاده کنید


http://up.vatandownload.com/images/mw39lcs0bpedznp74y.gif


طبقه بندی: غذاهای مرغ و پرنده، 
برچسب ها: دستور پخت 2 غذای خوشمزه با گوشت بلدرچین، سبزیجات انواع غذای ایرانی، انواع غذای محلی انواع پیتزا، بزرگترین سایت آشپزی، بزرگترین سایت آشپزی ایران به روزترین سایت آشپزی، تزئین پیتزا تزیین گوشت بلدرچین، دستور تهیه انواع غذاهای خوشمزه، دستور تهیه، انواع غذاهای خوشمزه ایرانی، دستور تهیه خورشت دستور تهیه خورشت ایرانی، دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه، دستور پخت غذا دستور پخت غذاهای ایرانی، دستور پختن گوشت بلدرچین روش تهیه گوشت، بلدرچین روش تهیه انواع پیتزا، روش پختن گوشت بلدرچین، سایت آشپزی سایت آموزش آشپزی سایت انواع غذای ایرانی، سایت غذای ایرانی سس پیتزا، طرز تهیه طرز تهیه انواع خورش طرز تهیه انواع، خورشت طرز تهیه خورشت طرز تهیه غذا، طرز تهیه غذاهای ایرانی طرز، تهیه گوشت بلدرچین طرز پختن گوشت، بلدرچین عکس از گوشت بلدرچین، عکس گوشت بلدرچین، غذاهای ایرانی غذاهای سنتی، غذایی خوشمزه، مواد لازم برای گوشت بلدرچین، نحوه درست کردن گوشت بلدرچین، پنیر پیتزا، پیتزا گوشت، بلدرچین گوشت بلدرچین، خوشمزه و راحت گوشت بلدرچین چگونه درست می شود؟، پیتزای خوشمزه کامل ترین سایت آشپزی،

ارسال توسط الهام مهرآرا
آرشیو مطالب
پیوند های روزانه
امکانات جانبی