تبلیغات
بانوی ایرانی - طرز تهیه آش دوغ
ipod

http://upload7.ir/imgs/2014-02/99332872577660809622.gif

------------------

عکس های جدید ااناز شاکردوست در سال 92 خردادماه

 ●●●●● برای دیدن عکس ها آنها را انتخاب و یا اینجا کلیک کنید ●●●●●

بازدید : مرتبه
تاریخ : جمعه 20 خرداد 1390

مواد لازم:
دوغ 4 کیلو (دوغ رو حتما از مغازه های لبنیاتی باید تهیه کرد و طعم هم نداشته باشه در ضمن مزه آش کاملا وابسته به مزه دوغ هست اگه دوغ ترش باشه آش ترش می شه اگر هم شیرین باشه باز هم مزه خوبی نخواهد داشت دوغی رو تهیه کنید که مزه ملسی داشته باشه در ضمن خودتون هم سعی نکن ماست رو به دوغ تبدیل کنید چون بر اثر حرارت ممکنه بریده بشه.)
نخود 1 پیمانه سر خالی
تخم مرغ 2 عدد
برنج 1 پیمانه
آرد 2 قاشق غذا خوری سر خالی
گوشت چرخ کرده 150 گرم
سبزی گشنیز و تره به نسبت برابر نیم کیلو ( برگ تازه سیر در صورت در دسترس بودن اگر هم نبود در صورتی که با بوی سیر مشکلی ندارید کمی سیر به آش اضافه کنید)


طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغها رو خوب هم بزنید بعد آرد رو اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا آرد و تخم مرغ کاملا توی هم حل بشوند. بعد دوغ رو توی قابلمه ریخته و برنج شسته شده و آرد و تخم مرغ و نخود پخته شده رو به اون اضافه کنید. دقت کنید سر قابلمه تون کمی خالی باشه چون ممکنه دوغتون سر بره.
حالا قابلمه رو روی اجاق با حرارت زیاد قرار بدید و مدام با یک ملاقه اون رو هم بزنید. این کار باعث می شه که هم دوغ سر نره و هم اینکه بریده بریده نشه(این کار رو حتما بکنید در غیر اینصورت آش تون خراب میشه).
بعد از اینکه آش به جوشیدن افتاد نمک رو به اندازه دلخواه به اون اضافه کنید.(قبل از جوشیدن این کار نکنید حتما بعد از جوشیدن به اون نمک اضافه کنید) حالا گوشت چرخکرده رو که از قبل به اون نمک و پیاز زده و قلقلی کردید رو به آش اضافه کنید. بعد از اون هم سبزی شسته و خورد شده رو به آش اضافه کنید. حالا زیر اجاق رو کمی کرده و اجازه بدهید سبزی پخته بشه و آش جا بیفته. حداکثر زمان پخت این آش از ابتدا تقریبا 45 دقیقه تا 1 ساعت است.



http://up.vatandownload.com/images/mw39lcs0bpedznp74y.gif


طبقه بندی: انواع آش و سوپ، 

ارسال توسط الهام مهرآرا
آرشیو مطالب
پیوند های روزانه
امکانات جانبی