تبلیغات
بانوی ایرانی - طرز تهیه خورش مرغ و آلو (بخارا)
http://upload7.ir/imgs/2014-02/99332872577660809622.gif

------------------

عکس های کشف حجاب و بی بندوباری تهران

 ●●●●● برای دیدن عکس ها آنها را انتخاب و یا اینجا کلیک کنید ●●●●●

بازدید : مرتبه
تاریخ : جمعه 31 تیر 1390
خورش مرغ و آلو (بخارا)

http://upload.iranvij.ir/images/4b5ha4ss8f69a2g6hai0.jpg

 

مواد لازم (برای4تا 5 نفر):

سینه و ران خورد کرده نیم کیلو
پیاز ساطوری شده 1عدد
آلوبخارا خیسانده و هسته گرفته شده نیم کیلو
زعفران وزردچوبه به میزان لازم
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه :

3-4 قاشق روغن در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید و مرغ را 10-12 دقیقه در آن تفت دهید تا رویه آن طلایی شود . مرغ را با قاشق سوراخ دار بردارید و کنار بگذارید . پیاز را در روغن باقی مانده بریزید و تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد .

آلو را اضافه کنید و 5-6 دقیقه بچرخانید . زردچوبه یا زعفران ( حل شده در اندکی آب داغ) را با اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و یک چرخ بدهید . یک پیمانه آب بریزید و به جوش بیاورید . مرغ را به قابلمه برگردانید ،شعله را کم کنید ، در قابلمه را ببندید و مرغ را 30-35 دقیقه بپزید تا به روغن بنشیند .
این خورش باید کم آب و روغن دار باشد ؛ اگر در پایان پخت آب دار بود ، در قابلمه را باز بگذارید و شعله ر ا اندکی زیاد کنید تا مرغ به روغن بنشیند .


http://up.vatandownload.com/images/mw39lcs0bpedznp74y.gif


طبقه بندی: انواع خورش، 
برچسب ها: طرز تهیه خورش مرغ و آلو (بخارا)،

ارسال توسط الهام مهرآرا
آرشیو مطالب
پیوند های روزانه
امکانات جانبی