تبلیغات
بانوی ایرانی - طرز تهیه ماكارونی كانلونی
http://upload7.ir/imgs/2014-02/99332872577660809622.gif

------------------

عکس های کشف حجاب و بی بندوباری تهران

 ●●●●● برای دیدن عکس ها آنها را انتخاب و یا اینجا کلیک کنید ●●●●●

بازدید : مرتبه
تاریخ : یکشنبه 16 مرداد 1390
طرز تهیه ماكارونی كانلونی

مواد لازم

ماكارونی كانِلونی= ١ بسته
سینه مرغ= ١ عدد
پیاز =2 عدد
سیر= ٢ حبه
رب گوجه= ٣ قاشق
عصاره مرغ= ١ عدد
خامه= ١٠٠ گرم
پنیر چیدار + پنیر موزاریلا + نمك و فلفل سیاه= به مقدار لازم

طرز تهیه

اول ماكارونی رو توی آب میپزیم! به آب روغن و نمك هم اضافه كنید!) و نذارید ماكارونی زیاد نرم شه:پیاز رو خرد كرده و سیر رو هم رنده كنید و توی كمی روغن سرخش كنید، بعد عصاره مرغ و فلفل سیاه و ٢ قاشق رب گوجه و مرغی كه از قبل پخته و ریش ریش شده رو هم اضافه كنید و نصف لیوان آب هم بریزید روش و در ظرف رو بذارید تا ۵ دقیقه روی حرارت كم بمونه و مرغ مزه دار شه، اینجا نمكش رو بچشید و اگه كم بود اضافه كنید:و ماكارونی ها رو از مخلوط مرغ پر كنید و توی ظرفتون بچینید:و الان خامه و ١ قاشق رب گوجه رو بذارید روی حرارت ملایم و همش بزنید تا به غلیان بیاد:و بعد سُس رو بریزید روی ماكارونی:پنیر چیدر رو رنده كرده و به طور مساوی بریزید روی ماكارونی و بعد هم مقداری پنیر موزاریلا و بذاریدش توی فر ١٨٠ درجه ١۵ تا ٢٠ دقیقه بمونه تا روی اون سرخ شه.


http://up.vatandownload.com/images/mw39lcs0bpedznp74y.gif


طبقه بندی: انواع ماکارونی، 
برچسب ها: طرز تهیه ماكارونی كانلونی،

ارسال توسط الهام مهرآرا
آرشیو مطالب
پیوند های روزانه
امکانات جانبی