تبلیغات
بانوی ایرانی - آموزش پخت اسپاگتی با ژامبون
http://upload7.ir/imgs/2014-02/99332872577660809622.gif

------------------

عکس های کشف حجاب و بی بندوباری تهران

 ●●●●● برای دیدن عکس ها آنها را انتخاب و یا اینجا کلیک کنید ●●●●●

بازدید : مرتبه
تاریخ : چهارشنبه 8 خرداد 1392

طرز تهیه اسپاگتی با ژامبون

 

مواد لازم تهیه اسپاگتی با ژامبون ( 6 نفر ) :

اسپاگتی - 500 گرم

ژامبون - 300 گرم ( بهتر است ژامبون یک قطعه باشد )

نخود سبز پخته شده - 250 گرم (1 لیوان)

کنسرو مارچوبه سبز - 1 قوطی

کوچک فلفل دلمه قرمز - 1 تا 2 عدد

سیر - 2 تا 3 پر

ریحان و نعناع - از هر کدام 2 تا 3 ساقه

کره - 75 گرم

شکر - یک قاشق چایخوری

خامه - 75 گرم

کاستی یا کاهوی قرمز - 4 تا 5 ساقه (کاستی یا کاهوی قرمز در ایران کمیاب است . می توان از مصرف آن صرف نظر کرد.)



طرز تهیه اسپاگتی با ژامبون :

سیر را نرم کوبیده فلفل دلمه را کوچک خرد می کنیم و ژامبون را به شکل چهارگوش منظم می بریم. کره را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب شود. سیر را با کره کمی سرخ می کنیم و 2 تا 3 قاشق آب در تابه می ریزیم ، فلفل را داخل سیر ریخته هم می زنیم کمی نرم شود. ژامبون و نخود را با انها مخلوط کرده شکر و کمی نمک و فلفل می زنیم و می گذاریم تمام مواد گرم بماند. در اخر کار مارچوبه را با قیچی در قطعات کوچک ببرید و داخل ظرف بریزید.

قابلمه متناسب با اسپاگتی را آب کرده روی آتش می گذاریم تا آب بجوشد. نصف قاشق غذاخوری نمک و 2 تا 3 قاشق روغن مایع را به آب اضافه کرده اسپاگتی را داخل ظرف می ریزیم. حرارت را ملایم کرده می گذاریم مغز اسپاگتی نرم شود. بعد انرا در صافی می ریزیم،کمی آب نیم گرم روی آن می دهیم. می گذاریم آب آن کاملا برود. خامه را داخل ظرف ژامبون ریخته هم می زنیم و اسپاگتی را با آن مخلوط می کنیم. کافی است تمام مواد با هم گرم شوند.را در ظرف مناسبی ریخته و روی ان را با نعناع و ریحان خرد شده تزئین می کنیم.

در صورت مصرف کاستی یا کاهوی قرمز آنرا کمی درشت تر خرد می نمائیم و با نعناع و ریحان رویمی پاشیم.




http://up.vatandownload.com/images/mw39lcs0bpedznp74y.gif


طبقه بندی: انواع ماکارونی، 
برچسب ها: اسپاگتی با ژامبون، آموزش پخت اسپاگتی، نحوه پخت اسپاگتی، اسپاگتی، ژامبون، jambon، espageti،

ارسال توسط الهام مهرآرا
آرشیو مطالب
پیوند های روزانه
امکانات جانبی