تبلیغات
بانوی ایرانی - اموزش پخت اسـنک پنیـری
http://upload7.ir/imgs/2014-02/99332872577660809622.gif

------------------

عکس های کشف حجاب و بی بندوباری تهران

 ●●●●● برای دیدن عکس ها آنها را انتخاب و یا اینجا کلیک کنید ●●●●●

بازدید : مرتبه
تاریخ : پنجشنبه 10 بهمن 1392

snack

مواد لازم برای شش نفر

 نان تست: 12 عدد

خامه:                                       130 گرم

پنیر گودا:                                  130 گرم

سـس خردل:                               دو قاشـق چایخوری

پیـازچه خرد شده:                         سه قاشـق چایخوری

پنیر پارمـزان:                            60 گرم

تخـم‌مرغ:                                   دو عدد

شیر:                                        دو قاشق سوپخـوری

آرد سوخـاری:                             80 گرم

روغن سرخ كردنی و آرد گندم:         به میزان لازم



 طرز تهیه

پنیر گودا را رنده كرده و با پنیر پارمزان، خامه، سس خردل و پیازچه مخلوط می‌كنیم. دور نان تست‌ها را گرفته، مواد  را روی آن مالیده و نان دیگری روی آن قرار می‌دهیم. با چاقوی تیز نان‌ها را به صورت مثلث بریده و در آرد گندم می‌غلتانیم، سپس آن را در مخلوط شیر و تخم‌مرغ‌ها زده و در آخر در آرد سوخاری می‌غلتانیم. بعد نان‌ها را یك ساعت در یخچال استراحت داده و در روغن سرخ می‌كنیم.

 نکته

اگر سایز نان‌ها كوچك بود، می‌توانید به صورت مربع آن را سرخ كنید.

در صورت تمایل به جای سس خردل از پودر خردل استفاده كنید.



http://up.vatandownload.com/images/mw39lcs0bpedznp74y.gif


طبقه بندی: انواع ساندویچ و پیتزا، 
برچسب ها: اموزش پخت اسـنک پنیـری،

ارسال توسط الهام مهرآرا
آرشیو مطالب
پیوند های روزانه
امکانات جانبی