تبلیغات
بانوی ایرانی - طرز تهیه انواع سس ها،سس گوجه فرنگی،سس تند،سس پیتزا
ipod

http://upload7.ir/imgs/2014-02/99332872577660809622.gif

------------------

عکس های جدید ااناز شاکردوست در سال 92 خردادماه

 ●●●●● برای دیدن عکس ها آنها را انتخاب و یا اینجا کلیک کنید ●●●●●

بازدید : مرتبه
تاریخ : پنجشنبه 28 بهمن 1389
http://www.iranchef.com/learning/hot-pot-sauces.jpg
مواد لازم سس گوجه فرنگی :
سرکه 
  3 قاشق سوپخوری 
شکر
  2 قاشق سوپخوری 
آویشن
  1/2 قاشق چایخوری
ریحان خرد شده
  1/2 قاشق چایخوری
پونه کوهی خرد شده
  1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل
  به مقدار لازم 
رب گوجه فرنگی 
  1/2 پیمانه
پ یاز خرد شده (ساطوری)
  1 عدد 
نمک
  1/2 قاشق سوپخوری 
سیر
  2 حبه 


مواد لازم سس تند :
فلفل قرمز
  1 قاشق سوپخوری  
سس گوجه
  1 پیمانه  
روغن زیتون 
  2 قاشق سوپخوری  
زرده تخم مرغ 
 2 عدد
نمک
  1/2 قاشق سوپخوری 
نمک و فلفل 
  به میزان لازم


مواد لازم سس پیتزا شماره 1 (کچاپ) :
شکر
  1 قاشق سوپخوری 
نمک و فلفل
  به میزان لازم 
سرکه 
  2 قاشق سوپخوری
آب گوشت 
 1 پیمانه
روغن مایع  
  2 قاشق سوپخوری  
رب گوجه فرنگی 
  1/2 پیمانه 


مواد لازم سس پیتزا شماره 2 :  
گوجه فرنگی
  400 گرم 
برگ بو
 1 عدد
سرکه  
  2 قاشق سوپخوری  
شکر 
  1 قاشق سوپخوری 
جوز هندی
 1/4 قاشق چایخوری 
ارگانوا 
 1 قاشق سوپخوری  
رب گوجه فرنگی 
 3 قاشق سوپخوری 
ریحان خرد شده  
 1/4 پیمانه 
سیر 
  4 حبه
روغن زیتون
  3 قاشق سوپخوری  


  

مواد لازم سس پیتزا شماره 3 :  
نمک و فلفل
  به میزان لازم 
سرکه  
 2 قاشق سوپخوری
شکر 
  1 قاشق سوپخوری
هل
  1/4 قاشق چایخوری
ارگانوا 
  1 قاشق چایخوری 
رب گوجه فرنگی 
 1/2 پیمانه
آب  
 1/3 پیمانه
دارچین
 1/4 قاشق سوپخوری
روغن مایع  
  2 قاشق سوپخوری 

طرز تهیه سس گوجه فرنگی : 

روغن زیتون را در ظرفی ریخته و روی اجاق قرار می دهیم . حبه های سیر را به همراه نمک می ساییم تا نرم شود . سپس پیاز را به روغن اضافه کرده و تف می دهیم بطوری که پیاز شفاف بماند . رب گوجه فرنگی را نیز اضافه نموده تف می دهیم . آب و سیر نرم شده را اضافه می کنیم . چاشنی آن را کم و زیاد می کنیم تا طعم دلخواه را به دست آوریم . شعله را ملایم کرده و م یگذاریم بپزد تا پخت و غلظت سس به دلخواه برسد . 

طرز تهیه سس تند : 

فلفل قرمز ، سس گوجه و روغن زیتون را با هم مخلوط نموده زرده تخم مرغ را با نمک و فلفل با همزن می زنیم تا غلیظ شود سپس به مواد بالا اضافه می کنیم .

طرز تهیه سس پیتزا شماره 1 ( کچاپ ) : 

رب گوجه فرنگی را با روغن ما یع روی حرارت قرار داده به هم می زنیم تا بوی خامی آن گرفته شود . سپس آب گوش ت ، سرکه ، شکر و فلفل قرمز را اضافه نموده روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا سس جا بیفتد و در آخر نمک و فلفل را اضافه می کنیم . 

طرز تهیه سس پیتزا شماره 2 : 

در ظرفی روغن زیتون را داغ می کنیم ، سیر رنده شده را به آن اضافه کرده ، تف می دهیم . سپس رب گوجه فرنگی را اضافه نموده و تف می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود . گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته یک دو جوش بزند سپس از آب جوش بیرون آورده و پوست آن را می گیریم و در آسیاب ریخته ، آن را له می کنیم . سپس از الک عبور داده تا هسته های آن جدا شود و با برگ بو به مواد بالا اضافه کرده ، روی حرارت قرار می دهیم تا غلیظ شود . سرکه و شکر را به سس اضافه می کنیم . بعد از اینکه چند جوش زد ، جوز هندی ، ارگانوا و نمک و فلفل را افزوده ، آنگاه برگ بو را از مواد بالا بیرون آورده ، ریحان خرد شده را اضافه می کنیم . یکی دو جوش که زد ، از روی حرارت بر می داریم .

طرز تهیه سس پیتزا شماره 3 : 

رب گوجه فرنگی را با روغن روی حرارت ملایم تف داده تا بوی خامی آن از بین برود . سپس شکر ، سرکه ، آب ، دارچین ، ارگانوا ، هل و کمی نمک و فلفل را اضافه نموده ، حرارت را ملایم می کنیم تا سس جا بیفتد و آب آن تبخیر شود . سپس از روی حرارت بر می داریم


http://up.vatandownload.com/images/mw39lcs0bpedznp74y.gif


طبقه بندی: انواع سس، 
برچسب ها: طرز تهیه انواع سس ها، سس گوجه فرنگی، سس تند، سس پیتزا،

ارسال توسط الهام مهرآرا
آرشیو مطالب
پیوند های روزانه
امکانات جانبی